Hem » Kära grannar!
Kära grannar bild på ölands museum ett gammalt rött hus

Kära grannar!

Kära grannar! Kære naboer, kjære naboer och rakkaat naapurit!

Vi på Sveriges Bästa Utflykter vet att många utflyktsåkare i Sverige kommer från de andra nordiska länderna. En del bor nära gränsen och åker över på en dagsutflykt. Andra hyr eller äger kanske en stuga.

Vårt utflyktskarta och utflyktsarkiv kan ge inspiration till era utflykter. För ungefär 34 danska eller 48 norska kroner eller 4,5 euro får du tillgång till utflykter i hela Sverige under en hel månad. I dag har vi mer än 3000 tips på kartan – och vi fyller ständigt på.

Många tips

På Utflyktskartan tipsar vi om tusentals utflyktspunkter i hela Sverige, där var och en är något som kan vara kul att göra på utflykt. Du ser enkelt hur du sätter ihop en hel dag som passar dig och ditt sällskap bäst.

Utflyktspunkterna kan vara sådant som naturupplevelser, härliga parker, caféer och restauranger, historiska platser, äventyrsbad och stand up paddle, science centers och trädgårdar, hantverksbutiker och ateljéer, ångtåg och badplatser och allt annat som gör en fin utflyktsdag.

Kära grannar – 4ever?

All text är på svenska i kartan, men, kära grannar, det är enkelt skrivet och förhoppningsvis lätt att förstå för den som vill borsta av sin skandinaviska. Men visst hade det varit bra om kartan fanns på fler språk. Vi håller på att utveckla och förbättra Sveriges Bästa Utflykter och vill gärna ha feedback på vad som fungerar eller inte.

Så, kära grannar, hör av er! Ta en månadsprenumeration på kartan för att testa om den passar er sommarutflykt till Sverige. Berätta gärna för oss på info@sverigesbastautflykter.se om hur vi skulle kunna förbättra tjänsten så att den passar era behov bättre. Så hav skønne sjove udflugter i Sverige, og så hører vi!

Rulla till toppen
Scroll to Top