Hem » Medlem i Sveriges Bästa Utflykter

Medlem i Sveriges Bästa Utflykter

Logga in

Här kan du som medlem i Sveriges Bästa Utflykter logga in. Använd det lösenord du fick i fakturan när du anmälde dig.

Som medlem i Sveriges Bästa Utflykter får du tillgång till vår stora karta som har tusentals utflyktstips runt om i Sverige. Med hjälp av den kan du själv planera dina utflykter eller nästa semester.

träd medlem i Sveriges bästa utflykter

Tanken är att du ska komma mycket långt bara genom att använda våra gratistjänster, som Utflyktsmejlet och bloggen. Men när du väl är ute på resan vet vi av egen erfarenhet att det inte räcker långt med alla goda råd som man fått genom exempelvis en Facebook-grupp eller nyhetsbrev. För om det eftertraktade kaféet är stängt – finns det något i närheten? Barnen är uttråkade i bilens baksäte, och du behöver veta: var ligger närmaste badplats, lekplats, äventyr? Om du är medlem kan du då bara ta fram mobilen, logga in på vår medlemssajt och få svar direkt.

Tusentals utflyktstips

Vi startade Sveriges Bästa Utflykter och håller fortfarande på att utveckla tjänsten, men redan nu finns det mer än 5 000 utflyktstips på kartan. Vi räknar med att det behövs åtminstone 15 000 tips för en fullständig karta. Så det är en bit kvar, men redan nu är en stor del av Sverige täckt. Alltså, om du tycker att vi missat något uppenbart får du gärna kontakta oss.

Och vi håller på att utveckla ännu mer godsaker som ska ingå i medlemskapet. För det första Utflyktsarkivet, där du ska hitta alla våra detaljkartor från Utflyktsmejlet. För det andra håller vi på att lägga in samtliga våra utflyktsmejl i en lista, sorterat på landskap och ort. På det viset kan du enkelt söka dig fram till de guidade turerna som finns i våra utflyktsmejl.

Genom att bli medlem i Sveriges Bästa Utflykter får du alltså tillgång till många goda utflyktstips, samtidigt som du stöttar oss i att förbättra tjänsten.


Bli medlem!


Ständiga förbättringar

Vi arbetar med att ständigt förbättra Utflyktskartan, Utflyktsmejlet och de andra tjänsterna. För att hitta idéer och tips jobbar vi på många sätt:

  • Vi älskar såklart att åka på utflykt själva, och innan vi åker iväg har vi planerat noga så att vi vet vad vi är på jakt efter. Men vi är samtidigt öppna för vad som händer på plats.
  • Vi pratar gärna med desitinationsbolag och turistbyråer, som ofta är guldgruvor för att få en överblick över en bygd. Informationsbroschyrer och tidningar är något vi gärna lusläser.
  • Vi följer många utflyktsmål i sociala medier.
  • Vi är med i grupper i sociala medier som tipsar om utflykter. Här hittar man ofta inspiration som vi sedan utforskar vidare.
  • Ibland hittar vi tips i böcker, tidningar och guider.
  • Kommunernas hemsidor har ofta bra information om badplatser, naturområden och kultur.
  • Sedan kan vi närstudera ett område på kartan för att se om det finns exempelvis företag som inte riktigt tänker på sig själv som ett utflyktsmål men som kan vara kul ändå (t ex fabriksförsäljning).
  • Och sist men inte minst så får vi då och då tips. Det ser vi gärna fler av! Tipsa oss på info@sverigesbastautflykter.se.

Det här får du som medlem i Sveriges Bästa Utflykter

Utflyktskartan medlem

Utflyktskartan

Tusentals utflyktspunkter över hela Sverige. Uppdaterade utflyktstips från samtliga tryckta Sveriges Bästa Utflykter-guider. Sätt ihop din egen utflyktsdag!

utflyktsarkivet

Utflyktsarkivet

Här samlar vi våra detaljkartor på promenader och naturvandringar, kopplade till Utflyktskartan och Utflyktsmejlet.

Utflyktsmejlet

Utflyktsmejlet

Du får större nytta av Utflyktsmejlet, eftersom vi gör specialkartor och extra utflyktspunkter för medlemmar.

Rulla till toppen
Scroll to Top