Hem » Ge utflykter som en gåva eller företagspresent
utflykter som gåva

Ge utflykter som en gåva eller företagspresent

Vill du ge en annorlunda och klimatsmart julgåva till dina anställda eller kunder ? En gåva som håller hela året? Ge då bort utflykter som gåva – ge medlemskap till Sveriges Bästa Utflykter!

Ett årsmedlemskap kostar 299 kr inkl 25% moms. Här hittar du information om allt vad medlemskapet innehåller.

Du väljer själv när medlemskapet ska starta.

Det här ger du genom din gåva

Du ger bort ett medlemskap. Vad det innehåller hittar du här.

Utflyktskartan och våra utflyktsmejl innehåller många naturupplevelser eller promenader i grön miljö – något som enligt forskningen sänker stressnivån.

Dessutom tipsar vi om platsunika butiker, matställen och upplevelser. Ett kul sätt att stötta företagare och lokala initiativ.

Varje vecka letar vi upp de roligaste utflyktstipsen på tre utflyktsmål i Sverige, så varje vecka blir en ny möjlighet att upptäcka och lära mer.

Så här ger du utflykter som en gåva

1. Beställ önskat antal medlemskap

Skriv in namn och e-postadress till gåvomottagaren i fältet Ytterligare information, Beställningsanteckningar. Om du har önskemål om att medlemskapet ska starta vid ett visst tillfälle, skriver du också det där.

Kanske vill du ge en gåva till en större grupp. Kontakta då oss direkt på info@sverigesbastautflykter.se eller 0709384890.

2. Vi skickar då snarast tillbaka:

Presentkortsmall som du kan skriva ut själv (pdf). Vi har fyllt i mottagarens inloggningsuppgifter och startdatum. På kortet finns information om hur Sveriges Bästa Utflykter fungerar.

3. Du ger bort presenten!

Rulla till toppen
Scroll to Top