Hem » Utflyktskartan
utflyktskartan

Utflyktskartan

Vårt mål är att Utflyktskartan ska bli Sveriges bästa, mest uppdaterade och detaljerade utflyktskarta som någonsin funnits. Allt för att du ska kunna få den bästa utflyktsdagen nånsin. Du får tillgång till kartan som medlem i Sveriges Bästa Utflykter.

Är du medlem går du direkt till kartan här.

Här hittar du:

Tusentals utflyktspunkter i hela Sverige, där var och en är något som kan vara kul att göra på utflykt. Du ser enkelt hur du sätter ihop en hel dag som passar dig och ditt sällskap bäst.
Utflyktspunkterna kan vara sådant som naturupplevelser, härliga parker, caféer och restauranger, historiska platser, äventyrsbad och stand up paddle, science centers och trädgårdar, hantverksbutiker och ateljéer, ångtåg och badplatser och allt annat som gör en fin utflyktsdag.
Det är utflyktspunkter från samtliga tryckta Sveriges Bästa Utflykter-guider. De tryckta guiderna gick till Österlen, Bjäre-Kullen, Malmö-Lund, Öland, Bohuslän och Mälaren. Dessa områden är mycket väldokumenterade i Utflyktskartan.
Det är även utflyktspunkter från alla de Utflyktsmejl vi skickar ut + det som inte får plats i mejlen men som hittades på platsen när researchen gjordes.
Dessutom fyller vi på med utflyktspunkter efter hand för att täcka de områden som vi inte djupborrat i ännu. Här fokuserar vi på de landskap som vi tidigare inte täckt.
utflyktskartan botan

Så här smart kan du använda Utflyktskartan

Utflyktskartan är gjord så att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av den.

Filtrera

Filtrera utflyktstipsen efter intresse: loppis, gårdsbutiker, bad, historia, arkitektur och mycket mer.

Frisök

Frisök efter dina behov och intressen: hund, gluten, vegan, barn, vikingar eller vad det nu kan vara.

Utmana

Besök alla ställen som heter något med ”mormor”, alla kallbadhus eller något helt annat.

Rulla till toppen
Scroll to Top