Hem » Utflyktsmejlet
Utflyktsmejlet

Utflyktsmejlet

Kostnadsfritt: Ett utflyktsmejl varje torsdag

Utflyktsmejlet innebär att du får ett mejl varje torsdag med veckans utflykt. Det innehåller alla länkar, kartor och tips man behöver för en fullmatad dag. Alla utflykter ska kunna gå att genomföra kommande helg eller fungera som inspiration för kommande resor. Och det är gratis!

Varje mejl är som en guidning till platsen. Eftersom utflyktsmålet för veckan kan spänna över hela landet, från norr till söder, vet vi att du inte har en suck att hinna göra alla, utan de funkar som inspiration, både för helgen och exempelvis semestern.

Vi beskriver utflyktsmål på ett tema – och temana är verkligen varierande! Vi har haft utflykter om kungliga lejon, landskapsmålning, glädje och mycket annat.

Mejlet innehåller alla länkar, kartor och tips du behöver för en fullmatad dag, optimerad för just den helgen. Du kan välja och välja bort efter dina önskemål och behov för din absolut bästa utflyktsdag.

Prenumerera här på utflyktsmejlet

Nyhetsbrevet är kostnadsfritt och du kan av-prenumerera när du vill.

Din e-postadress är trygg med oss. Vi sparar den enbart för att skicka ut nyhetsbrevet.

Mer ut av Utflyktsmejlet som medlem

Du kan ha stor glädje av Utflyktsmejlet som det är, men som medlem får du ännu mer ut av det.

  • Vi hittar ofta fler bra tips på en plats än vad som får plats i mejlet, och sådana godbitar får ju inte kastas bort! De ryker direkt in som utflyktspunkter i Utflyktskartan. Som medlem får du alltså veta mer om varje plats.
  • Varje vecka gör vi minst en detaljkarta som visar på en härlig promenad med fokus på natur och historia, kopplat till veckans platser. Här går vi in i utflyktens minsta beståndsdelar: var är bästa stället att breda ut picknickfilten på, var är utsikten och så vidare. Detta får du tillgång till genom Utflyktsarkivet.

prenumerera på utflykter

JULGÅVA ELLER FÖRETAGSGÅVA

Medlemskap och tillgång till hela Utflyktsarkivet – en given gåva!

prenumerera

UTFLYKTER SOM PRESENT

Ge bort ett år av härliga utflykter till bästa vännen, släkten eller – dig själv!

Rulla till toppen
Scroll to Top