Hem » Vi öppnar utflyktskartan för dig
vi öppnar utflyktskartan en familj på utflykt

Vi öppnar utflyktskartan för dig

Vi öppnar ibland Utflyktskartan för dig så att du kan testa och undersöka den. Just nu är kartan enbart öppen för medlemmar.

Den digitala, filtrerbara Utflyktskartan är Sveriges Bästa Utflykters hjärta – och hjärna. Där samlar vi alla utflyktspunkter som sedan bygger upp våra utflykter som vi tipsar om i våra Utflyktsmejl.

Vi öppnar Utflyktskartan – och behöver din hjälp

Precis just nu finns det 2 547 utflyktspunkter på kartan. Det är allt från tips om bra fik, badplatser, konsthantverkare, vandringar, fiske och mycket mer. Den går att filtrera, vilket är smart exempelvis för dig som har särskilda behov.

I bokhandeln finns det massor av litteratur om svenska utflykter och de allra bästa där har cirka 3-4 000 utflyktstips (utflyktspunkter). Vi tror att vi behöver nå 20 000 utflyktspunkter – antagligen dubbelt upp – för att bli riktigt heltäckande.

Just nu är täckningen ganska bra i de områden där vi själva gjort de tryckta – men i dag slutsålda – utflyktsguiderna Sveriges Bästa Utflykter tidigare: Öland, Österlen, Bjäre/Kullen, Lund/Malmö, Bohuslän och Mälaren. Vi har börjat arbetet med att fylla på mer och vi har tips i de allra flesta landskap nu, men det återstår alltså en del.

Med tiden hoppas vi att vi öppnar Utflyktskartan för alla hela tiden, men under uppbyggnadsfasen kommer vi att bara hålla den öppet för Sveriges Bästa Utflykters medlemmar.

Det fiffiga är att det är enkelt och billigt att bli medlem i Sveriges Bästa Utflykter! Här nedan ser du de olika alternativ som finns.

Stötta oss genom att bli medlem! Mer om medlemskapet kan du läsa här.

Rulla till toppen
Scroll to Top